februar 26, 2024

Det behøver ikke være svært at komme i gang med dating – start i dag!

3 min read

Dating har forandret sig meget gennem årtierne

Mange mennesker bruger i dag dating som en del af hverdagen, hvor jagten på den eneste ene er sat ind og alle singler betragtes som bytte. Dog har det ikke altid været sådan, i gamle dage gjorde man kur til hinanden gennem flere måneder før manden tog mod til sig og inviterede kvinden på en date. Dog var der ikke noget begreb omkring dating dengang, da man som regel ikke havde mere end én kæreste gennem hele livet, netop fordi man først brugte så lang tid på at lære hinanden at kende inden. I dag bruger de fleste online dating gennem datingpilot.dk og andre dating sider.

For blot 50 år siden var dating heller ikke så nemt som det er i dag, der forfulgte man oftest en skolekammerat med øjnene igennem længere tid før man bankede på forældrenes dør og spurgte om man måtte gå ud med deres datter, i nogle tilfælde deres søn, hvis man var fremme i skoene. Senere hen blev dating til en ting, hvor man ringede til hinandens fastnettelefoner for at aftale møder om at gå i biografen, eller ud og spise. De oprindelige datingmetoder er dog efterhånden gået i glemmebogen for de fleste, hvilket får bedsteforældre til at ryste på hovedet.

Sådan fungerer dating oftest i vores tid

Efter internettet og smartphones er blevet allemandseje i Danmark er dating, som tidligere nævnt, blevet en hverdagsting som mange bruger for at finde deres kommende kæreste. Med nogle hurtige tryk og nogle få anslag om sig selv, kan man hurtigt på oprettet en datingprofil på én eller flere af de mange datingsider. Har man fundet et sted at date på nettet kan man som oftest downloade virksomhedens app, hvilket gør at man kan have dating med sig uanset, hvor man står og går i hverdagen. Der er dog nogle få ting man skal have på plads inden man bestemmer sig for at bruge dating til at finde sin eneste ene, det handler først og fremmest om at være ærlig omkring, hvem man er og hvad man står for. Man ønsker at fremstå så ægte som muligt for, at andre falder for den man er.

Kom ordentlig i gang med dating med disse enkle tips

Det er dog ikke kun nok med ærlighed samt at forsøge at fremstå så virkelighedstro som muligt når man bevæger sig ud i konceptet omkring dating. Man bør også specificere, hvad man søger efter samt hvilke kvaliteter man selv kan bringe ind i et fremtidigt forhold. Har man i forbindelse med sin dating profil sammenflettet en god og konkretiseret profiltekst, kan man hurtigt sortere andre singler fra, der ikke lever op til ens kriterier, eller som ikke søger det samme som én selv. Dette kan f.eks. gøres ved, at man nederst i sin profiltekst laver en joke, en gåde eller et spørgsmål som man opfordrer andre til at svare på i den første besked de sender én. På denne måde kan man hurtigt se om de virkelig er interesseret i en som person, eller om ens billede blot har fanget dem.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.