december 6, 2023

Guide: Barnedåbsballoner

3 min read

Balloner er altid noget, der skaber stemning til festlige begivenheder. Om det er til fødselsdage, fejring af studenterhue, universitetsgrad, fejring af bryllup eller i forbindelse med barnedåb, går det hele an.

Balloner er særligt gode at have med i en barnedåb. De kan pynte på et utal af måder, og ballonerne fås i forskellige størrelser og variationer.
Du kan finde en masse forskellige balloner, der vil passe godt til et barnedåb. Det kan være størrelsesmæssigt forskellige balloner, men også forskellige balloner baseret på størrelse, form og farver. Man kan finde balloner, som har motiver, men der er også de, der er uden motiver. Motiverne kan være alt fra bamser til storke, fra alfabeter til tal og balloner til piger og drenge.

Gennemgang af de forskellige balloner, der kan købes

Der er mange forskellige balloner, som kan købes. Du kan her læse, hvad de enkelte balloner er udformet som, og hvad de kan bruges til.

BALLONSÆT BABY GIRL LYSERØD 95 CM. Det er de helt søde balloner, som tilsammen udgør en pige med sløjfe på hovedet. Pigen har et sødt og naturligt smil og står med åbne arme som for at symbolisere, at hun er klar til livet. Pakken kommer med en guide, der gør dig klogere på, hvordan figuren skal samles. Der er klistermærker til øjnene og munden. Det gør det nemmere at få ansigtet frem hos den lille pige. Den fine lyserøde ballonpige går godt i spænd med andre farverige balloner til barnedåben. Du kan også inddrage guirlander for at skabe en endnu finere effekt. Materialet er latex, og i alt er babyens højde 95 centimeter høj. Breddemæssigt er den 60 centimeter.

BALLONSÆT LYSEBLÅ. BABY BOY FIGUR. 90 CM. Det er ovenståendes modsvar – det vil sige en ballonfigur til drenge. Farven er lyseblå, og den er 90 centimeter lang. Drengen har et fint og sødt smil på læberne og vidåbne blå øjne. Drengen står med åbne arme som for at indikere, at han har mod på livet. Den flotte og smilende figur kan bruges til at stille ud foran jeres begivenhedssted til barnedåben. På den måde kan dine gæster klart og tydeligt se, hvor barnedåbsceremonien finder sted. Med i sættet hører en guide med, der kan fortælle dig, hvordan du samler figuren sammen. Der hører klistermærker med, som kan sættes på ansigtet for at lave mund og øjne. Den fine ballondreng er et godt match til mange andre ballonlignende islæt i farverige farver. Guirlander vil også være et godt pynt til ballonsættet.

6 stykker hvide balloner ”It’s a boy/girl”. Dekorative hvide balloner, hvor der enten står “It’s a boy” eller ”It’s a girl” på. Ballonerne er hvide, men der er flotte lyserøde skrifter på girl-ballonerne, mens skriften er lyseblå hos drengene. Hos pigerne er der lyserøde hjerter, hos drengene er der lyseblå skyer. Fælles for dem begge er, at der er gulddekorerede stjerner på begge balloner. Prismæssigt koster ballonerne kun 25 kroner for seks balloner. Det gør, at de fleste kan være med i det prisleje.

MIX PIGE- OG DRENGE-BALLONER BABY SHOWER 5 STK. Flotte balloner i forskellige farver. Hos drengene er de lyseblå, blå og turkise i nuancerne med teksten ”It’s a boy” skrevet på forsiden. Der er mange hvide stjerner og blomster dekoreret på ballonerne. Hos drengene er der en stor elefant på hver forside af alle ballonerne.

Hos pigerne er ballonerne lyserøde, pink og lilla i farverne. Der er ligeledes hvid tekst på alle ballonerne og forskellige blomster indprentet på ballonerne. Der er en stor kanin på hver forside af ballonerne på pige-siden.

Begge balloner kan flot kombineres med masser af andre farvede balloner. De går begge to også godt med hvide balloner, da begge er lyse i farven.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.