december 6, 2023

Japanske haver er det bedste der findes

2 min read

Japanske haver og smukke vandmiljøer i din have

Japanske haver er haver, der er anlagt i traditionel japansk stil. Japanske haver er flotte og stemningsfyldte. De er fyldt med mange skulpturer, flotte blomster og andre pyntegenstande. I japanske haver er der vandløb, små stier og dekorative stenfigurer i forskellige materialer. En gåtur i en japansk have er en oplevelse for alle sanser. Det giver ro i sindet. Japanske haver er særligt kendetegnet ved japanske kirsebærtræer og lotusblomster. Inden for buddhismen er hvide lotusblomster et vigtigt element i haverne, da det er symbol på renhed. Der er altid anlagt søer i japanske haver. Foran de japanske kejserplader, var der anlagt smukke og farverige japanske haver. Dengang var der ikke nogle stier i haven, i stedet sejlede man rundt for at se haven.

I japanske haver kan man f.eks. pynte med et granit spejlbassin. Spejlbassinet er et bassin med spejlblanke overflader. De store træer, smukke blomster, stenskulpturer osv., spejler sig i spejlbassinet. Spejlbassinet er udformet i naturproduktet, granit. Det er meget dekorativt og smukt. Haven bliver smukt reflekteret i spejlbassinet, og danner et spejlbillede af den japanske have. Man kan stille levende lys ved spejlbassinnet. Levende flammer vil spejle sig i spejlbassinnet. Spejlbassinet kan også fyldes med vand og pyntes med åkander eller lotusblomster og fungere som en lille sø i den japanske have. Det giver et meget autentisk udtryk, og spreder hygge. ’

Vandmiljø skaber liv og glæde i din have

Et vandmiljø i haven skaber liv og spreder hygge. Lyden af vandmiljøet er afslappende at høre på. Men det er ikke altid, at man har så meget plads i sin have til at anlægge en lille sø. Et Claudia vandmiljø kan passe ind i alle haver – store som små. Det fylder ikke særlig meget i omkreds, og kan nemt placeret overalt i haven. Claudia vandmiljø er 170 cm. højt med en meget lille omkreds. Claudia vandmiljø er revolutionerende indenfor haveindretning, da man får et smukt vandmiljø på meget lidt plads. Søjlen er lavet af granit og kan derfor sagtens holde til alt slags vind og vejr.

Granit holder evigt, og vil derfor være en god investering i haven. Claudia vandmiljø er udformet i et meget moderne design. Den sekskantede søjle er udformet i lys grant. Søjlen står på en kvadratisk plade, der er fundamentet for vandmiljøet. Søjlen i midten og de kvadratiske sten, der slanger sig op omkring, kan nemt associeres med en vinkeltrappe. Claudia vandmiljø fungerer som et vandløb. Vandet falder fra toppen og videre fra sten til sten ned i bunden. Vandmiljøet er et dekorativt kunstværk i sig selv. Det vil give enhver have et moderne udtryk. Den hvislende lyd fra vandet er afslappende at høre på, når man sidder på terrassen.

More Stories

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.