december 6, 2023

Savner du en ekstra hånd, mand?

3 min read

Selvtilfredsstillelse er en dejlig måde at mærke sig selv og være i sin krop på. Oveni er der flere sundhedsmæssige fordele. Der er derfor god grund til at huske, at du også fortjener at forkæle dig selv. Selvom det selvfølgelig også er for den skønne tilfredsstillelse, så er en orgasme godt for andet end blot en god følelse i kroppen. Der er nemlig mange fordele helt sundhedsmæssigt ved at tilfredsstille dig selv ofte.

Et ”æble” om dagen…

Du kan faktisk leve længere, hvis du husker at tilfredsstille dig selv. Hos mænd er det livsforlængende med mindst to ugentlige orgasmer, er det påvist af forskere fra Wales University. Der er 50% mindre risiko for at dø tidligt, hvis forskerne sammenlignede med mænd, der kun havde ét klimaks om ugen eller mindre.

Det er ikke endnu videnskabeligt bevist, at den daglige omgang forbedrer livslængden for kvinder. Forskerne mener dog, at det også er tilfældet. Tidligere undersøgelser har vist, at seksuel tilfredsstillelse har en positiv effekt på kvinders livslængde.

Gør din alenetid endnu dejligere

Det er altså en god ide at holde dig aktiv. Derfor kan du med fordel gøre din alenetid som mand endnu mere særlig med en pocket pussy. En pocket pussy er et hylster, du kan bruge til at masturbere med. Ofte er den inderste del af en pocket pussy udført i en silikone, der føles meget som realistisk hud. Du kan varme denne del op i varmt vand, hvis det skal føles endnu mere realistisk.

Ydersiden er som udgangspunkt en hård plast, der er ergonomisk udformet, så en pocket pussy ligger godt i hånden. Det er en god ide at anvende et smøremiddel med en pocket pussy, da der ellers kan være ubehagelig friktion. Du kan købe din pocket pussy online, hvis du er for genert til at gå i en butik.

Du ser yngre ud, hvis du husker dig selv

Det seksuelle klimaks er ikke kun godt for dig lige i øjeblikket, men du høster flere fordele ved at få en orgasme om dagen. Hvis dit liv under lagnerne er aktivt, kan det få dig til at se yngre ud. Dr. David Weeks har opdaget en sammenhæng mellem seksuel aktivitet, og hvor unge hans forsøgspersoner så ud.

Week har en hypotese, at kroppen udskiller væksthormon, når man har samleje. Væksthormon gør huden mere elastisk. Som vi ældes mister vores hud elasticitet. Hyppig aktivitet giver mere væksthormon og derfor mere elastisk og yngre udseende hud.

Din krop vil takke dig

I stedet for at tage en hovedpinepille, så kan du tilfredsstille dig selv. En orgasme virker nemlig smertelindrende. Videnskabelige forsøg har målt, at kvinders smertetærskel kan nedsættes med 74%, hvis hun forinden smertepåvirkning havde fået en orgasme.

Oxytocin er et vigtigt hormon, der udløses med en orgasme. Det frigivne hormon giver en afslappede følelse i kroppen og kan dermed reducere stress. Derfor er det også godt at sørge for dig selv inden sengetid, hvis du lider af søvnløshed. Der er ingen grund til at spise piller mod det, hvis du selv kan gøre det lettere for dig at sove.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.